Vahvaa työtä Tigers Tübingenin peräsimessä tehnyt Daniel ”Danny” Jansson on tehnyt seuran kanssa uuden jatkosopimuksen. Uusi sopimus kattaa myös kauden 2024-25.

Jansson valmentaa tiikerilaumaa nyt neljättä kauttaan ja uusi jatkosopimus pitää hänet joukkueen päävalmentajana tämän kauden jälkeen. Kauden 2021-22 päätteeksi Tigers olisi noussut pelillisesti Bundesliigaan, mutta seuralta ei tuolloin löytynyt vielä taloudellisia resursseja lähteä haastamaan suurempiaan Bundesliigaan. Viime kauden päätteeksi Jansson luotsasi jälleen joukkueensa Bundesliigan porteille ja tällä kertaa tausta-asiat olivat myös sillä mallilla, että portit parrasvaloihin avautuivat ja nousu toteutui.

Tigersin päävalmentajana Jansson on valittu kahdesti ProA:n parhaaksi päävalmentajaksi. Ennen siirtoaan Tigersiin Jansson valmensi kuuden vuoden ajan Ulmin organisaatiossa akatemiajoukkueen päävalmentajana ja edustusjoukkueen apuvalmentajana. Ulmissa työskennellessään hänet valittiin sekä ProB:n että U19-sarjan NBBL:n vuoden valmentajaksi.

Lähde: Basket.fi