Chicago Bullsille vierastappio – Lauri Markkanen joukkueensa kolmanneksi tehokkain

© Kuva: Getty Images

Lauri Markkanen kokosi kuudennen tupla-tuplansa seitsemään otteluun heittämällä 14 pistettä ja repien 13 levypalloa, kun Chicago Bulls hävisi vieraissa Indiana Pacersille 96-105.

Bulls taisteli voitosta loppuun asti ollen noin puolitoista minuuttia ennen loppusummeria vielä viiden pisteen päässä. Bojan Bogdanovicin (27/6) kolmonen kulmasta toimi tikarina Bullsin lihaan, josta vieraat eivät enää toipuneet.

– Hävisimme, koska vastustaja oli meitä kovempi viimeisellä neljänneksellä, Bullsin päävalmentaja Jim Boylen kommentoi joukkueen Twitter-tilillä.

14 pisteen, 13 levypallon ja kahden syötön illan pelannut Markkanen oli vedossa ensimmäisen puoliajan, mutta pitkän tauon jälkeen suomalaisen tahti hyytyi. Kokonaisuudessaan ”Finnisher” heitti pelitilanneheittonsa 4/14, kolmosensa 1/7 ja vapaaheittonsa 5/6.

Markkanen oli joukkueensa kolmanneksi paras pistemies Zach LaVinen (27/2) ja Robin Lopezin (20/9) jälkeen. Pacersin onnistujiin kuului Bogdanovicin ohessa Darren Collison (22/4) ja Myles Turner (10/11/7 torjuntaa).

Bulls pelaa seuraavan kerran ensi yönä Philadelphia 76ersia vastaan.

Lähde: Koripalloliiton sivut.