Susijengillä on sunnuntaina edessä tärkein maaottelunsa vuosiin.

Voittamalla Bulgarian Helsingin Jäähallissa Susijengi tarraisi elintärkeän toisen karsintavoiton sekä varmistaisi olevansa Bulgarian edellä, mikäli karsintalohkon loppusijoituksissa kaksi joukkuetta ovat tasavoitoissa. Samalla Susijengi säilyttäisi mahdollisuutensa pelata tiensä vielä jopa lohkovoittoon asti.

Häviämällä Bulgarialle Susijengi ajautuisi puolestaan pakkovoittotilanteeseen ensi kesän maaotteluissa Tshekkiä ja Islantia vastaan.

Susijengin onnistujiin perjantaina Islannissa kuulunut Carl Lindbom osasi analysoida tuoreeltaan vierastappioon johtaneet syyt Koripalloliiton sivuilla.

– Meillä oli paljon ongelmia heikon puolen avussa ja palloskriinin puolustamisessa. Hyökkäyksessä Islannin kova puolustuspelaaminen passivoi meidät ja Islanti vei aivan liian suuret määrät hyökkäyslevypalloja. Taisteltiin kovaa, mutta se ei liittänyt, Lindbom kuittaa Koripalloliiton sivuilla.

– Islanti-peli on nyt pakko unohtaa nopeasti, Lindbom painottaa.
Bulgaria-otteluun lähdettäessä Lindbom heittää pallon Susijengin kuuluisan kuudennen pelaajan suuntaan.

– Me tarvitaan jokaista faniamme sunnuntaina Jäähalliin huutamaan Bulgariaa kumoon. Olemme saaneet vaikeilla hetkillä monesti energiaa faneistamme, ja nyt heidän apunsa on todella tarpeen.

Susijengi ja Bulgaria kohtaavat Helsingin Jäähallissa sunnuntaina 25.2. kello 18.30.

Lähde: Basket.fi