Upeaa tulokaskautta Chicago Bullsissa pelaava Lauri Markkanen on kerännyt paljon kehuja ja nyt niihin on yhtynyt jopa Bullsin legenda Scottie Pippen.

Michael Jordanin kanssa NBA:n yhden kovimmista aisapareista muodostanut Scottie Pippen dominoi omalla aktiiviurallaan pelikenttiä ja voitti mestaruuden kuudesti. Nyt hän seuraa mielenkiinnolla kasvaako Markkasesta yhtä iso nimi Bullsin seurahistoriassa kuin hänestä aikoinaan.

– Rakastan häntä. Hän on uusi hybridisentteri. Hän pystyy pelaamaan kentällä missä vain. Olen nähnyt hänen ottavan levypalloja ja kuljettavan vahvasti. Hänen pelilleen ei ole mitään rajoja. Se mistä pidän hänestä on, että kun häntä katsoo koripallon näkökulmasta, niin voit sanoa, että hän on todennäköisesti pelannut takamiehenä, hän on todennäköisesti pelannut isona laiturina ja todennäköisesti pienenä laiturina.

– Hän on hyvin monipuolinen ja sinut joka puolella kenttää. Pidän siitä mitä näen ja näen hänessä pelkästään kehittymisen varaa. Näyttää siltä, että joukkuekaverit nauttivat pelaamisesta hänen kanssaan ja nauttivat nähdessään hänen kasvavan. Hän on kovissa paikoissa ja ottaa kovia heittoja kentällä. Nämä tilanteet ovat kasvun paikkoja kaikille ja erityisesti hänelle, Pippen kertoi Bullsin Facebook-sivujen haastattelussa.

Pippen voitti NBA-mestaruuden kuusi kertaa ja hänet on valittu 50 parhaimman pelaajan joukkoon, jotka ovat koskaan pelanneet NBA:ssa. Hän teki urallaan 18 940 pistettä, otti 7494 levypalloa ja antoi 6135 koriin johtavaa syöttöä.