Chicago Bulls hävisi kotikentällään hallitsevalle mestarille Golden State Warriorsille lukemin 112-119.

Bulls hävisi edellisen kohtaamisen Warriorsille lähes 50 pisteellä, mutta taisteli nyt voitosta loppuun saakka. Bulls johti peliä vielä puoliajalla, mutta kolmannella neljänneksellä NBA:n hallitseva mestari näytti voimansa. Warriors vei erän 32-12, eikä Bullsin kiri viimeisellä neljänneksellä yltänyt enää voittotaisteluun.

Lauri Markkanen sai peliaikaa 29 minuuttia. Siinä ajassa hän upotti kahdestatoista pelitilanneheitostaan neljä. Saldona 11 pistettä ja kahdeksan levypalloa. Sen lisäksi Markkanen antoi kaksi koriin johtavaa syöttöä ja blokkasi näyttävästi Warriorsin tähtipeluri Stephen Curryn korintekoyrityksen.

Bulls aloittaa seuraavaksi vieraskiertueen. Ensimmäisenä vastaan tulee lauantain ja sunnuntain välisenä yönä Atlanta Hawks.