Awak Kuierin Reyer Venezia ei pystynyt haastamaan Italian cupin finaalissa Schiota ja kanaalikaupungin joukkueen oli tyydyttävä cup-hopeaan.

Schio ratkaisi ottelun toisella neljänneksellä voittamalla sen 28-16 ja voitti lopulta 73-62 (47-28). Kuier tilastoi ottelussa kuusi pistettä, viisi levypalloa, syötön, riiston ja torjunnan.

Seuraavaksi Reyer Venezia aloittaa Italian liigan pudotuspelit, joissa se kohtaa avauskierroksella Kuierin entisen seuran Ragusan.

Ruotsin liigassa käynnistyivät välierät ja Sofia Pelanderin Norrköping Dolphins taipui Södertäljelle avausottelussa 59-69 (34-33). Pelander kirjautti kahdeksan pistettä, neljä levypalloa, syötön ja riiston.

LF Challengen voiton ja sitä kautta nousun varmistanut Ferrol ei antanut panoksettoman ottelun häiritä, kun se kaatoi ISB Iraugin vieraskentällä 75-67 (31-40). Marianne Kalin sai tilastorivilleen neljä pistettä ja levypallon. Voitto oli Ferrolille 13. peräkkäinen.

Iiris Vuorinen pääsi tositoimiin Belgian liigassa, kun Lummen voitti Brunehautin 80-51 (50-23). Vuorinen tilastoi levypallon ja syötön.

Lähde: Basket.fi