WNBA:ssa Dallas Wings pelasi viikonlopun aikana kaksi ottelua, joista ensimmäinen päättyi voittoon Phoenix Mercuryä vastaan ja toinen taas tappioon New York Libertyn vieraana. Awak Kuier sai mukavat 14 minuuttia peliaikaa Libertyä vastaan.

Perjantain ja lauantain välisenä yönä Wings kohtasi Mercuryn, joka kaatui loppunumeroin 77-90 (42-45). Joukkueet kohtasivat edellisen kerran alkuviikosta pelissä, joka päättyi myös Wingsin voittoon.

Kuier sai peliaikaa 2 minuuttia ja 35 sekuntia, joiden aikana hän tilastoi yhden riiston.

Sunnuntain ja maanantain välisenä yönä Wings kohtasi New York Libertyn, joka oli parempi kotikentällään Brooklynin Barclays Centerissä loppulukemin 93-102 (51-45). Liberty nappasi pelin haltuunsa kolmannella neljänneksellä, joka kotijoukkue vei 17-34.

Kuier pelasi 14 minuuttia ja 8 sekuntia, jotka hän käytti monipuolisen tehokkaasti. Suomalainen tilastoi joukkueelleen kolme pistettä, kolme levypalloa, yhden syötön, riiston ja kaksi torjuntaa.