Awak Kuier pääsi nautiskelemaan todellisista murskajaisista, kun Reyer Venezia jatkoi voittoisasti EuroCupissa. Voittoja pääsivät juhlimaan myös Lotta-Maj Lahtinen sekä Elina Aarnisalo.

Kuierin Venezia jyräsi Ragusa Dubrovnikin yli tylysti 113-34 (61-22). Kuier heitti vajaassa 19 minuutissa 19 pistettä ja täytteli tilastojaan myös viidellä levypallolla, kahdella syötöllä, kahdella riistolla ja torjunnalla. Venezia jatkaa puhtaalla pelillä.

Lahtisen Sedis Basquet kiri päätösneljänneksellä kotiyleisönsä siivittämänä 69-66 (22-25)-voittoon Zabiny Brnosta. Lahtinen saalisti tilastoikseen kahdeksan pistettä, neljä levypalloa, syötön ja kaksi riistoa. Sedis on voittanut kolme ottelua.

Elina Aarnisalo sinetöi vapaaheittoviivalta Kangoeroes Mechelenin 84-80 (41-30)-voiton Panathinaikosin vieraana. Aarnisalo lähenteli tupla-tuplaa 10 pisteellä ja yhdeksällä syötöllä. Tilastot täyttyivät myös kahdella levypallolla, riistolla ja torjunnalla. Kangoeroesin saldo on nyt kolme voittoa ja tappio.

Linda-Lotta Lehtorannan ja Elina Koskimiehen Stars Keltern joutui taipumaann Castors Brainen vieraana 69-97 (34-55). Suomalaispelaajat jäivät ilman pisteitä, mutta Koskimiehelle merkittiin kolme levypalloa ja Lehtorannalle yksi levypallo ja yksi syöttö.

Ruotsin liigassa Lotta Vesiluoman Alvik hävisi vieraissa selvästi Södertäljelle 55-100 (21-47). Vesiluoma tilastoi kaksi pistettä, kaksi levypalloa, kolme syöttöä ja riiston.

Lähde: Basket.fi