HBA-Märsky kohtasi Mäkelänrinteen Uintikeskuksessa Tapiolan Hongan.

Kotijoukkue pelasi hyvän ensimmäisen puoliajan ja vei nimiinsä ensimmäisen sekä toisen jakson. Puoliajalla HBA johti peliä jo 17 pisteellä.

Toisella puoliajalla Tapiolan Honka sai vihdoin oman pelinsä toimimaan ja kuroi eroa kiinni tasaiseen tahtiin. HBA-Märsky kuitenkin piti johtonsa loppuun asti ja pääsi lopulta juhlimaan voittoa 83-78. Samalla katkesi kotijoukkueen kolmen ottelun mittainen tappioputki.

Awak Kuier oli aivan ilmiömäisessä vireessä. Hän teki Naisten Korisliigan tämän kauden piste-ennätyksen 47 pistettä ja nappasi 19 levypalloa, joka jäi kolmen levypallon päähän hänen kauden parhaastaan. Peli-Karhujen kasvatti osui erityisen hyvin kolmen pisteen viivan takaa. Hän heitti kahdeksan kolmosta sisään ja osumatarkkuus oli 89%. Janette Aarnio oli HBA:n toiseksi paras pisteiden tekijä 15 pisteellä.

Vierasjoukkueesta koko aloitusviisikko teki kaksinumeroiset pisteet, mutta vaihtopenkin pisteet jäivät kahteen. Haiden Palmer upotti 24 pistettä. Tupla-tuplan keräsivät Chelsea Waters ja Gabriela Bronson. Ensimmäinen teki 14 pistettä ja otti 16 levypalloa ja jälkimmäinen upotti 15 pistettä ja keräsi 12 levypalloa.

Voittonsa ansiosta kotijoukkue nousi seitsemänneksi tasapisteisiin ToPon kanssa. Tapiolan Honka jatkaa sarjassa viidentenä.

Lähde: Basket.fi