Awak Kuier vankisti asemaansa Serie A1:n kovimpana torjujana, kun hän teki vastustajan aikeet turhiksi kolmasti viikonloppuna. Kuierin blokit eivät kuitenkaan riittäneet siivittämään Ragusaa voittoon.

Italian Serie A1:ssä Kuierin 12 pistettä, kahdeksan levypalloa, syöttö, riisto ja kolme torjuntaa eivät riittäneet tuomaan Ragusalle voittoa sen hävitessä Virtus Bolognalle 57-84 (30-44). Ottelu oli Kuierille 11. peräkkäinen, jossa hän merkkauttaa vähintään yhden torjunnan. Kuierin kauden torjuntakeskiarvo on 2,2, jolla hän pitää sarjan kärkipaikkaa hallussaan.

Serie A2:ssa Helmi Tulosen Carugate hävisi kotikentällään kärkijoukkue Cremalle selvin luvuin 53-84 (26-39). Tulonen oli jälleen joukkueensa ykkönen 12 pisteen, seitsemän levypallon, syötön, neljän riiston ja torjunnan tilastoilla.

Anni Jämsän Teen Basket Torino oli lähellä kauden avausvoittoa, mutta joutui lopulta taipumaan Vicenzan vieraana 69-73 (39-42). Jämsä sai vastuuta koko pelin ja oli joukkueensa parhaimmistoa 15 pisteen, neljän levypallon, kolmen syötön ja kahden riiston tilastoilla.

Marianne Kalin oli Bembibren kanssa kahdesti tositoimissa Espanjan liigassa viikon aikana ja molemmista oli tuloksena tappio.

Torstaina Promete oli kotonaan vahvempi 77-50 (45-33) Kalinin kasatessa kuusi pistettä ja kaksi syöttöä.

Viikonloppuna Bembibre taipui Leganesille 66-72 (30-42). Kalin sai tililleen neljä pistettä ja kolme levypalloa. Bembibre on sarjassa 14.

Saksan Bundesliigassa Sofia Pelander oli joukkueensa parhaimmistoa 10 pisteen ja kuuden levypalon tilastoilla Hernerin voittaessa Veilchen BG74:n 62-41 (35-14). Ottelusta ei ole saatavilla tarkempia tilastoja.

Elina Koskimiehen ja Anissa Poundsin Angels Nördlingen taipui Eisvögel Freiburgin vieraana 69-87 (43-40). Koskimies heitti 14 pistettä, kahmi neljä levypalloa ja antoi yhden syötön. Poundsin tilastoriville kertyi kahdeksan pistettä ja viisi levypalloa. Angels taistelee pudotuspelipaikasta ollen yhdeksäntenä.

Ranskan LF2:ssa Annika Holopaisen yhdeksän pistettä, levypallo ja riisto eivät riittäneet, kun Montbrison hävisi kärkijoukkue Toulouselle 69-77. Montbrison pitää kahdeksatta sijaa.

Kreikan liigassa Anni Mäkitalo uurasti peräti 37 minuuttia, mutta PAOK hävisi Gianninan vieraana 64-66 (30-39). Mäkitalon tilastoihin merkittiin kahdeksan pistettä, viisi levypalloa, kaksi syöttöä ja kolme riistoa.

Lähde: Basket.fi