Lauri Markkasen Arizona Wildcats nappasi viime yönä jo viidennen peräkkäisen voittonsa yliopistosarja NCAA:ssa. New Mexicosta ei ollut lainkaan vastusta Wildcatsin lyötyä vieraansa lähes yli 30 pisteen erolla luvuin 77-46.

Arizona sai irtioton jo ennen puoliaikaa New Mexicon epäonnistuttua 11 ensimmäisessä heitossaan. Tauolle mentäessä kotijoukkue johti jo 21 pisteellä. Lobos ei saanut kertaakaan kavennettua eroa alle 10 pisteen.

Markkanen sai jälleen paljon vastuuta urakoituaan 31 minuuttia kentällä. Suomalaislaituri oli lähellä tuplatuplaa kerättyään 13 pistettä ja yhdeksän levypalloa. Markkanen onnistui myös kahdessa blokissa.

Arizonan pelit jatkuvat 30. päivä joulukuuta Kaliforniassa. Ennen sitä edessä on joulutauko.