Kahdeksan Korisliigassa vietetyn kauden jälkeen Susijengin Antti Kanervo kokeili tasoaan viime kaudella ulkomailla – hyvällä menestyksellä. Kanervo pelasi Ranskan ProB-liigassa Chorale de Roannen riveissä.

Vastuuta tuli keskimäärin 23 minuuttia ottelua kohden ja pistekeskiarvoksi muodostui 9,2 pistettä. Nilkkavamma päätti kauden ennen loppua, mutta se ei pudottanut Kanervon mieltä matalaksi.

– Alkuun otti oman aikansa tottua, mutta joulun jälkeen alkoi kulkea ja olen ihan tyytyväinen. Jos olisin heittänyt paremmin, niin numerot näyttäisivät tietysti hieman paremmilta. Se, mitä pohdin ennen tänne tuloa oli, että miten pärjään puolustuksessa ja fysiikassa eikä niiden puolelta ollut mitään ongelmaa, Kanervo kertoi Basket.fi -sivustolle.

Kanervolla oli ranskalaisseuran kanssa vuoden sopimus. Jatkosuunnitelmat ovat vielä auki.

– Huomasin pärjääväni, mutta on vielä vaikea sanoa eteenpäin. Itse harjoituksista kyllä tykkäsin, mutta isommat erot ovat sitten taktisella puolella.

– Ei minulla mitään Ranskassa jatkamista vastaan olisi. Elämä meni oikein kivasti eikä sen suhteen ollut ongelmia. En tiedä vielä jatkosta ja katsellaan vielä. Tämä oli hyvä ja tasokas sarja, mutta katsellaan rauhassa, Kanervo sanoi Basket.fi -sivustolle.

Lähde: Basket.fi