Anton Mirolybovin ja Aleksi Koskisen valmentama Swans Gmunden pääsi juhlimaan Itävallan mestaruutta. Swans tyhjensi tällä kaudella palkintopöydän voittamalla aiemmin myös Supercupin ja Itävallan cupin.

Swans siirtyi lauantaina finaalisarjassa 2-1-johtoon, kun se nappasi kotonaan 75-67 (40-31)-voiton BC Viennasta.

Mestaruus oli ensimmäistä kertaa katkolla maanantaina. Swans ei jättänyt tilaisuutta käyttämättä, vaan haki Wienistä 83-79 (37-32)-voiton.

Mirolybov ja Koskinen johdattivat Swansin mestaruuteen myös kaudella 2020-21. Se juhli jo aiemmin tällä kaudella Supercupin ja Itävallan cupin mestaruutta. Kaikkiaan mestaruus oli Swansille sen historian kuudes. Mirolybov palkittiin aiemmin sarjan parhaana valmentajana.