Espanjalaissuomalainen Annukka Willstedt oli edellisviikolla kovassa vireessä A&M-Corpus Christin riveissä Yhdysvaltojen yliopistosarja NCAA:ssa. Willstedt nakutti perjantaina 11 pistettä ja lauantaina hurjat 25 pistettä.

Perjantaina A&M-Corpus Christi ei kyennyt pysäyttämään Denverin kolmosrallia, kun 19 kolmen pisteen heittoa säkittänyt Denver nappasi voiton 65-87 (41-44).

Espanjassa koripallokasvatuksensa saanut, mutta yhteensä 23 nuorten maaottelua Suomen paidassa pelannut, Willstedt tilastoi 11 pistettä, kaksi levypalloa, yhden syötön ja kaksi riistoa 32 minuutissa aloitusviisikossa.

Lauantaina Willstedt äityi hurjaan heittovireeseen, mutta se ei tällä kertaa riittänyt, kun A&M-Corpus Christi hävisi Tulanelle 81-71 (35-35).

Tulokaskauttaan pelaava Willstedt heitti 25 pistettä, noukki kuusi levypalloa, jakoi kaksi syöttöä ja riisti kolmesti 34 minuutissa. Kaaren takaa Willstedt syttyi ilmiliekkeihin, kun hänen kolmosensa upposivat 7/8.

Willstedt on tällä kaudella heittänyt 12,5 pistettä ottelua kohden kuudessa ottelussa. Yli kaksinumeroisiin pistelukemiin hän on yltänyt neljässä edellisottelussa.

Lähde: Basket.fi