Espanjan liigassa Anniina Äijäsen Sedis Basquet otti kolmannen peräkkäisen voittonsa kaadettuaan kotonaan Extremaduran 77-56 (39-34). Äijänen jäi ottelussa pisteittä, mutta nappasi kolme levypalloa ja antoi yhden syötön. Sedis on sarjassa kolmantena.

Sarjapykälää alempana Anissa Poundsin Maristas Coruna ei pystynyt haastamaan Arxilia vieraskentällä, vaan hävisi vieraskentällä selvästi 52-82 (34-42). Pounds lukeutui jälleen joukkueensa tehopelaajiin 14 pisteen, viiden levypallon, kolmen syötön ja yhden riiston saldollaan. Maristas Coruna on sarjassa toiseksi viimeisenä.

Ruotsin liigassa Sofia Pelanderin 10 pisteen ja 10 levypallon tupla-tupla oli laiha lohtu, kun Norrköping romahti kotonaan Visbylle 44-79 (28-45). Norrköping onnistui päätösneljänneksellä tekemään vain kaksi pistettä. Pelander oli joukkueensa selkeä ykkösnimi. Tappiosta huolimatta Norrköping on sarjassa neljäntenä.

Vilma Kesäsen KR on taistellut viime aikoina loukkaantumissuman kanssa ja se joutui selviytymään Snefellia vastaan seitsemän pelaajan rotaatiolla. Snäfell otti ottelusta 89-81 (53-42)-voiton. Kesänen ahkeroi hienosti koko ottelun heittäen 19 pistettä ja koristellen tilastojaan myös kahdella levypallolla ja syötöllä. Viidennen peräkkäisen tappion myötä KR putosi sarjassa neljänneksi.

Lähde: Basket.fi