Espanjan liigassa Sara Rokkasen ja Marianne Kalinin Bembibre koki viikolla kaksi tappiota. Ensin huippujoukkue Valencia oli selkeästi parempi voittamalla 92-53 (46-33). Kalin sai tilastoihinsa kaksi levypalloa.

Viikonloppuna Bembibre taipui Sedis Basquetin vieraana 54-66 (39-39). Kalin pelasi joukkueen toiseksi suurimmat minuutit (28,5) ja tilastoi sinä aikana neljä pistettä ja kaksi levypalloa. Rokkanen ei pelannut kummassakaan ottelussa. Bembibrellä on nyt yksi voitto seitsemästä pelistä.

Sarjaporrasta alempana Liga Femenina 2:ssa suomalaisten joukkueet jatkavat sen sijaan voitokkaasti. Anniina Äijänen oli Ferrolin ykköstykki 19 pisteen saldolla murskaavassa 96-36 (53-20)-voitossa Teneriffaa vastaan. Äijänen tilastoi myös viisi levypalloa, neljä syöttöä ja kaksi riistoa. Ferrol on kolmen ottelun jälkeen puhtaalla pelillä.

Helmi Tulonen ja Elina Koskimies olivat myös tehokkaina, kun Ibaizabal voitti vieraskentällä Magec Tiasin 75-51 (30-32). Tulonen rankaisi viime kauden seuraansa 14 pisteen, kahdeksan levypallon ja kahden syötön tilastoilla. Koskimies kasasi 10 pistettä ja viisi levypalloa. Ibaizabal on aloittanut Ferrolin tapaan puhtaalla pelillä.

Saksan Bundesliiga saatiin käyntiin viikonloppuna ja Sofia Pelanderin Herner aloitti 58-55 (26-22)-voitolla Lions SV Hallesta. Pelander starttasi kautensa yhdeksällä pisteellä, seitsemällä levypallolla ja yhdellä torjunnalla.

Ruotsin liigassa Sandra Karstenin ja Ninni Salmen edustama Wetterbygden Sparks hävisi Norrköping Dolphinsin vieraana 57-83 (34-42). Salmi kasasi yhden pisteen ja kuusi levypalloa. Karstenille merkittiin kaksi levypalloa. Sparksilla on kaksi voittoa ja kaksi tappiota.

Lähde: Basket.fi