Alexander Madsen pelasi menneen kauden Kreikan kärkiseuroihin lukeutuvassa AEK Ateenassa. Madsenin kauteen mahtui ylä- ja alamäkiä.

Madsenilla oli takanaan vahva kesä Susijengin kanssa ja pääsi hyvässä vireessä heti seurajoukkueensa mukaan. EM-kesän siivittämänä Madsen otti heti ison roolin AEK:n joukkueessa. Peliaikaa tuli parisenkymmentä minuuttia ottelua kohden ja onnistumisia molemmissa päissä kenttää.

-Kisojen jälkeen kausi lähti aika hyvin käyntiin. Totta kai oli ylä- ja alamäkeä, mutta pelaaminen tuntui hyvältä, kunnes joulun paikkeilla selkä sanoi jälleen, että nyt pitää sitten ottaa vähän iisimmin, Madsen kertoo Koripalloliiton sivuilla.

Lopulta Madsen oli sairastuvalla lähes pari kuukautta. Loukkaantumisen jälkeen Madsenin vastuu väheni loppukauden ajaksi ja peliaika putosi alle kymmeneen minuuttiin.

-Loukkaantumisen jälkeen en enää oikein ehtinyt päästä rytmiin, 6,3 pistettä ja 2,5 levypalloa keskiarvoikseen tilastoinut Madsen kertoo.

AEK pelasi Kreikan liigan lisäksi myös Mestarien liigaan, jossa se selvitti tiensä hienosti aina puolivälieriin saakka. Puolivälierissä tuleva finalisti Hapoel Jerusalem oli vahvempi otteluvoitoin 2-1.

-Joukkueena kyllä ylitimme odotukset Mestarien liigassa, mutta kyllä sinne Final Fouriin olisi ollut hyvät mahdollisuudet, mutta tällaista urheilu on.

Lähde: Basket.fi