Suomen 20-vuotiaiden miesten maajoukkue koki niukan tappion Kreikalle Dubrovnikin helteessä korilukemin 54-58 (28-30).

Kroatiassa kovatasoisessa turnauksessa Suomi pelasi tasapäittäin kreikkalaisia vastaan. Helteisen Dubrovnikin pelihallin sisällä lämpötila lähenteli viittäkymmentä astetta ja molemmat joukkueet takertelivat heittopelinsä parissa.

Neljä minuuttia ennen loppua Edon Maxhunin kolmonen toi Sudenpennuille kahden pisteen johtoaseman, mutta Kreikka vastasi omilla onnistumisillaan. Viimeisillä minuuteilla Suomella riitti tontteja joko tasoitukseen tai ohitse, mutta hikiset pallot kolisivat koriraudoissa.

Suomelle osui kehno heittopeli, kun kolmoset upposivat vain 7/31 (22%). Kolmostakkuilun lisäksi suomalaisten Akilleen kantapääksi kostautuivat virheet.

Nihkeäkorisessa ottelussa Suomen etevimmät pistetehtailijat olivat Elias Valtonen (14/6), Edon Maxhuni (12/8/4 syöttöä) ja Hannes Pöllä (7/11).

Suomi kohtaa sunnuntaina 1.7. isäntäjoukkue Kroatian.